Přednáška o expedici - neděle 26.9. MotoRoute

20.09.2010 14:23

Zveme vás na již 5. ročník Setkání příznivců magazínu MotoRoute, které proběhne ve dnech 25. až 28.9.2010 v areálu Revika ve Vizovicích.

Program budeme průběžně upřesňovat, opět se však můžete těšit na poutavé přednášky z cest, promítání filmů a fotografií, dvě vyjížďky a spoustu zábavy . Akce je určena pro všechny motocyklisty se zájmem o cestování, bez ohledu na typ motorky.
Pokud byste chtěli mít na akci kratší či delší přednášku, není problém, kontaktujte redakci!

 

Cena: 1 695,- Kč/osoba (minulý rok byla cena 1650,-, takže jde jen o mírné zvýšení) - zahrnuje ubytování na 3 noci v hlavní budově nebo v chatce, polopenzi se snídaněmi formou švédských stolů a teplými večeřemi (počínaje sobotní večeří a konče úterní snídaní) a 1 oběd na vyjížďce. Můžete přijet samozřejmě i dříve, příp. sobotní oběd však není součástí ceny. Každý účastník dostane srazovou nálepku a drobný dárek.

Nově je v areálu otevřena samostatná restaurace (kromě dosavadní jídelny), kde vaří a čepují dobrou Plzeň. Také přibyla budova penzionu, kde je možnost luxusnějšího ubytování v pěkných pokojích s vlastním sociálním zařízením (převážně dvoulůžkové). Cena za akci při ubytování v penzionu je 2 340,- Kč/osoba a samozřejmě zahrnuje taktéž polopenzi v jídelně.

Předběžný program:
Sobota
odpoledne: Antonín Dospíšil – Z Moravy do Japonska
večer: Igor Brezovar – Amerikou od severu k jihu

Neděle
vyjížďka spojená s návštěvou muzea Tatra v Kopřivnici
po vyjížďce: Milan Morava – Rakousko, Slovinsko, Itálie (Jawa 650)
později: Radek Kriegler – Peru a Bolívie

Pondělí
kratší vyjížďka
Martin Pouba – Okruh Střední Asií
Jaroslav Kadlec – cesta kolem světa

Čas dosud neurčen:
ing. Bohumil Prudík – Kaliningradská oblast, Estonsko, St. Peterburg a okolí, ostrovy Kiži a Valámo v Oněžském a Ladožském jezeře

Další přednášky jsou v záloze. Program budeme dále upřesňovat.

Těšíme se na Vás! Přihlášky a dotazy zasílejte na e-mail.